If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аре дайте чипосаните дизели вързвам се с новата мърша а старата я продавам
Ти обаче буташ масло...Тука от форума те навиваха, a аз два пъти ти писах на ЛС и сега в снега и поледиците изведнъж реши, че ти се правят дръпки Фен съм ти, баце
абе вие май само искате да гледате в сряда ще го докарам от София щото автовоза ще го остави там ако го прекарам в кат до петък в неделя ще го докарам да изплакнете очите
Ти обаче буташ масло...Тука от форума те навиваха, a аз два пъти ти писах на ЛС и сега в снега и поледиците изведнъж реши, че ти се правят дръпки Фен съм ти, баце
ти съмняваш ли се че бутам масло вдигнаха ми кръвното и скочих спортно до италия да си докарам 159 щото ми харесва да си сменям колите всяка година ако си тарикат сменяй ги и ти ама нещо не ти вързва ми се струва а като не ти вързва не лай стой си мирно на синджира и си чакай коматчето
ти съмняваш ли се че бутам масло вдигнаха ми кръвното и скочих спортно до италия да си докарам 159 щото ми харесва да си сменям колите всяка година ако си тарикат сменяй ги и ти ама нещо не ти вързва ми се струва а като не ти вързва не лай стой си мирно на синджира и си чакай коматчето
Ако искаш да не лая можем да се похапем, какво ще кажеш?
Ако искаш да не лая можем да се похапем, какво ще кажеш?
добре бе баце кажи на електората как до 70-80 км/hвървя с мене и после отлетях като совалка ot star wars та и поиска втори опит колко пъти да показвам и м/у другото имам проблеми с окачването та не мога да изрежа кочината до откат (сменете бензина с нафтеник)
ами аз карах след двамата и първия път не разбрах кой победи но втория според мен(бях отзад)и победи connor ако колегата shumaher не е съгласен да се видим утре пак който иска да дойде ще се разберем и ще застанем на финала и ще видим кой кого
Comment