Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщение
    Shumaher тая неделя ще дойдеш ли ?
    ако се прибера по рано от Плевен ще дода
    Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• аре дайте чипосаните дизели вързвам се с новата мърша а старата я продавам
      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
        аре дайте чипосаните дизели вързвам се с новата мърша а старата я продавам
        Ти обаче буташ масло...Тука от форума те навиваха, a аз два пъти ти писах на ЛС и сега в снега и поледиците изведнъж реши, че ти се правят дръпки Фен съм ти, баце

Comment

• Донеси го да го видим това 159

Comment

Донеси го да го видим това 159
            абе вие май само искате да гледате в сряда ще го докарам от София щото автовоза ще го остави там ако го прекарам в кат до петък в неделя ще го докарам да изплакнете очите
            Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Ти обаче буташ масло...Тука от форума те навиваха, a аз два пъти ти писах на ЛС и сега в снега и поледиците изведнъж реши, че ти се правят дръпки Фен съм ти, баце
              ти съмняваш ли се че бутам масло вдигнаха ми кръвното и скочих спортно до италия да си докарам 159 щото ми харесва да си сменям колите всяка година ако си тарикат сменяй ги и ти ама нещо не ти вързва ми се струва а като не ти вързва не лай стой си мирно на синджира и си чакай коматчето
              Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
                ти съмняваш ли се че бутам масло вдигнаха ми кръвното и скочих спортно до италия да си докарам 159 щото ми харесва да си сменям колите всяка година ако си тарикат сменяй ги и ти ама нещо не ти вързва ми се струва а като не ти вързва не лай стой си мирно на синджира и си чакай коматчето
                Ако искаш да не лая можем да се похапем, какво ще кажеш?

Comment

• Подучух, че щело да има гонки между алфи и единия който щял да участва в тях е бил Shumaher нека да сподели какво е станалo.

Comment

Подучух, че щело да има гонки между алфи и единия който щял да участва в тях е бил Shumaher нека да сподели какво е станалo.
                    нека другия участник в дърпането да сподели
                    Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Елате да гледате другия път и ще се разбере.

Comment

Подучух, че щело да има гонки между алфи и единия който щял да участва в тях е бил Shumaher нека да сподели какво е станалo.
                        Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                        Елате да гледате другия път и ще се разбере.
                        баце що не си признаваш бе (имам проблем с окачването)до 70-80 вървя с мене после отлетях като совалка от star wars
                        Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
                          Ако искаш да не лая можем да се похапем, какво ще кажеш?
                          добре бе баце кажи на електората как до 70-80 км/hвървя с мене и после отлетях като совалка ot star wars та и поиска втори опит колко пъти да показвам и м/у другото имам проблеми с окачването та не мога да изрежа кочината до откат (сменете бензина с нафтеник)
                          Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• По същество - КЪДЕ и КОГА??? Искаме екшън, на форумни гонки и приказки сме се начели.
                            Поздрав с едно парче на Елвис по темата -"A little less conversation, a little more action please!"
                            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                            Alfa Romeo 146 ti

Comment

• ами аз карах след двамата и първия път не разбрах кой победи но втория според мен(бях отзад)и победи connor ако колегата shumaher не е съгласен да се видим утре пак който иска да дойде ще се разберем и ще застанем на финала и ще видим кой кого

Comment

• Се управдания дай управи си колата и пак ще видим кой ще е отпред.

Comment

Working...
                                X